DevilShot

Dare to Drink

Beware! Want eenmaal geproefd van dit duivels nieuwe shotje, schieten ook jouw hoorns direct de lucht in. Duivelser dan dit wordt het namelijk niet. Devilshot is voor de gozer met lef en voor de chick die durft. Want deze shot met de gevaarlijk lekkere smaak van braam, framboos, limoen en chilipeper brengt je in een regelrechte extase.
 
Laat je niet misleiden door de fruitigheid die je proeft, want alleen échte Devils weten dat niets is wat het lijkt. Dus als het bijna middernacht is en alle brave hendriks op één oor liggen, dan is het juist tijd voor een rondje Devilshots for all you Dare Devils out there!

The story

Want dit duivelse drankje is niet zomaar uit het diepste der aarde komen opborrelen. Tim Kimman, beter bekend als Jebroer had het duiveltje al wat langer op zijn schouder zitten. Met zijn hit Kind van de duivel wist hij direct een enorme schare fans in Nederland, Duitsland, België en de UK te overtuigen van de kracht van zijn duivelse skills. In 2015 zette hij  platenlabel Roq ’N Rolla op en dat groeide met artiesten als Snelle, Bollebof en Russo al snel uit naar een succes. Het aantal ondernemingen blijft groeien en dromen komen uit.

Als kleine jongen kwam Tim altijd al in hetzelfde café en alsof de duvel ermee speelde, kwam dat later te koop. Het was een hels karwei, maar hij nam het café over en doopte het tot Café Het Duiveltje. En zo kwam Tim in contact met FLS Company en werden er samen duivelse plannen gesmeed.

Eerst was het enkel wat ‘onschuldig’ POS-materiaal in de kroeg. Daarna volgden al snel de samenwerking op evenementen en ook op social media waren de twee steeds vaker tot elkaar veroordeeld.

De samenwerking groeide, net als de wens naar een eigen fysiek product. Zo zette Tim in 2021 For The Win; Nutrition op, maar dat smaakte al snel naar meer.

En daarom presenteren Jebroer en FLS Company vanaf nu met trots dit gevaarlijk lekkere drankje, Devil Shot! Een alcoholisch shotje alleen voor échte Devils.

Image
Image
Image
ImageImage
  • Een shot met een duivels randje!

  • Inhoud fles: 0,7 L

  • Alcohol: 14,9%

  • (Voedsel) allergenen vrij

Image
Image

Image
Adresgegevens
Klaverbaan 142, 2908KD Capelle aan den IJssel
010-5901120
info@flscompany.com
StivaBSB