Image

Events

Als betrouwbare partner werkt FLS Company al jarenlang samen met de grootste event organisatoren en -agentschappen van Nederland. Niet alleen in ons land zijn onze merken breed vertegenwoordigd, ook in tientallen andere landen zijn we inmiddels ervaren met het in de markt zetten van onze producten. Mede hierdoor hebben wij intensief contact met diverse internationale wholesalers.

De organisatie van een event, festival of beurs is een veelomvattende aangelegenheid. FLS Company ondersteunt je hier graag in op het gebied van beleving, communicatie en fanbuilding. Zo voorzien we je van diverse promotiematerialen welke verkoop bevorderend is voor jouw doelgroep. We zetten onze promoteams in om onze merken zichtbaar tot leven te laten komen tijdens events. En uiteraard laten we bezoekers of gasten graag kennis maken met onze producten middels sampling tijdens jouw evenement.

Op deze manier creëren we een actieve betrokkenheid bij het merk terwijl het een extra entertainmentwaarde heeft. Samen gaan we voor synergie en dat resulteert in reeds jarenlange samenwerkingen met trouwe partners in events.

Image
Image
Image
Image
Adresgegevens
Klaverbaan 142, 2908KD Capelle aan den IJssel
010-5901120
info@flscompany.com
StivaBSB