Fireman

Ice cold with a heart of gold

Op de toppen van de Noord-Amerikaanse bergen, daar waar de lucht kraakhelder is, verzetten robuuste houthakkers door weer en wind, elke dag weer, noeste arbeid. Wanneer de zon dan ondergaat en het hout wordt opgestookt, drinken ze samen een stevige shot om de kou te trotseren en het vuur van binnen aan te wakkeren. Er wordt gedronken van een eigenzinnige drank, gemaakt van wodka en werkzame ingrediënten als eucalyptus, menthol en diverse kruiden. Deze drank heet Fireman; for fierce people.

Leg Fireman in het ijs na een dag hard werken en serveer ‘em ijskoud aan je vrienden. De smaak van Fireman verrast, verfrist én verbaast. Want waar Fireman in de zomer je verfrissende vriend is, zal hij je met een simpele shot in de winter verwarmen. Icecold, with a heart of gold.

Fireman smaakt naar meer. Na de introductie in 2008 op de Nederlandse markt veroverde Fireman al snel heel Europa. Voor eigenzinnige mensen die houden van een lekkere, stevige en krachtige drank is Fireman de ideale maat. Ook in the mix met een koud colaatje is Fireman een echte teamplayer.

Image
Image
Image
  • Op wodka gebaseerde kruidendrank
  • Inhoud fles: 0,7 L
  • Alcohol: 30%
  • (Voedsel) allergenenvrij
Image

Image
Adresgegevens
Klaverbaan 142, 2908KD Capelle aan den IJssel
010-5901120
info@flscompany.com
StivaBSB