Flügel

Let the duck out!

Sinds de introductie van Flügel in 1996 is het werkelijk overal en in groten getale één groot feest. Flügel is namelijk niet zomaar een drankje, niet zomaar een versnapering, niet zomaar een shotje om achterover te gooien. Flügel is een te gekke beleving! Flügel drink je overal. Thuis met je vrienden, samen in de horeca of op een festival. Hier en in heel Europa. Let the duck out together!

Er is geen enkel drankje in Nederland en ver daarbuiten wat zo herkenbaar is als Flügel. Ook al is hij klein van stuk, zijn herkenbare smaak maakt hem groot van feestformaat. Flügel heeft fans die het drankje omarmen zoals je dat nooit eerder hebt gezien. Flügel heeft een unieke eigen ritueel, welke door de fans is bedacht. Zo tik je het flesje eerst meerdere malen op de bar, zet je het gele dopje op je neus en vervolgens het flesje aan je mond. That’s the way you let the duck out.

Flügel is een echte party starter die met zijn eigen, unieke rituelen en opvallend, ondersteunend POS-materiaal niet alleen zorgt voor meer fun en beleving in jouw zaak, maar ook zorgt voor meer omzet. Het wordt over het algemeen naast andere consumpties gedronken en valt bij iedereen in de smaak!

Image
Image
Image
  • Op basis van rode wodka
  • Inhoud fles: 20ML
  • Alcohol: 10%
  • (Voedsel) Allergenenvrij
Image

Image
Adresgegevens
Klaverbaan 142, 2908KD Capelle aan den IJssel
010-5901120
info@flscompany.com
StivaBSB