Liquorccini

Goditi la vita

Goditi la vita. De rijke historische smaak van het Toscaanse Cantuccini koekje is nu ook in flesvorm gegoten. Laat je meenemen op een reis door Toscane en waan jezelf tussen de olijfbomen op het idyllische platteland. Daar waar de tijd al decennialang stil lijkt te staan.

Waar men bij iedere slok op rustieke wijze ongeschonden zijn rust in ere houdt en waar men van nature de kunst in de vingers heeft om echt de tijd te nemen om ongestoord te genieten. Want alleen op die manier proef je de pittoreske smaak van amandelen, noten en sinaasappel, de onmiskenbare Cantuccini smaak die vol passie, vakmanschap en liefde is gemaakt.

Liquorccini is een ambachtelijke likeur met een smaak vol karakter. Heerlijk voor naast en in de koffie, met of zonder ijs.

De sfeer van het pittoreske platteland, de smaak van Cantuccini, de Italiaanse cultuur van rust en de rustieke manier om van het leven te genieten zijn vanaf nu te proeven in een prachtige fles die gemaakt is om samen met vrienden en familie te proosten op het leven.

Liquorccini
Image
Image
  • Likeur op basis van de o zo herkenbare smaak van Cantuccini koekjes
  • Smaakt naar amandelen, sinaasappel en enkele specerijen
  • 25% alcohol
  • Inhoud fles: 0,7L
Image

Image
Adresgegevens
Klaverbaan 142, 2908KD Capelle aan den IJssel
010-5901120
info@flscompany.com
StivaBSB