Merkbeleving

Image

Met ons team van professionals weten we bij FLS Company precies wat we aan het doen zijn. Niet voor niets zijn merken zoals Flügel en Boswandeling binnen no-time tot A-merkstatus verheven. Zo drink je geen shooter, maar Flügel. De kracht van deze merkbeleving ligt bij het bouwen van een fanbase rondom het specifieke merk en deze te voorzien in hun behoeften.

Image
Image
Image

Doordat ons team continu intensieve aandacht geeft aan onze merken is er een actieve online community ontstaan. Uiteraard zijn al onze merken online te vinden en hebben ze allemaal hun eigen social mediakanalen die trouw gevolgd worden door tienduizenden mensen. De complete marketingcommunicatiemix gecombineerd met de juist uitgedachte strategische aanpak, zorgt ervoor dat de uiteindelijke branding van de producten on point is. Bij FLS Company hebben we onze eigen Media & Graphic Design afdeling, speciaal om de kwaliteit te waarborgen van de uitstraling van de producten. 

Dit heeft direct als bijkomend voordeel dat we met deze afdeling heel snel en flexibel kunnen schakelen met jou als klant. Dit om tailormade activaties te bedenken en in te zetten via diverse kanalen en hiermee in te haken op actualiteiten. Met FLS Company koppelen we onze ervaring die we hebben opgedaan door het zelf in de markt zetten van meerdere producten, aan de grenzeloze creativiteit en ambitie van ons team. We hebben  keer op keer met onze producten bewezen dat we vanuit eigen visie op brandbuilding, merken met succes, beleving en aandacht kunnen bouwen naar een ongekend niveau.

Image
Image
Image
Image
Adresgegevens
Klaverbaan 142, 2908KD Capelle aan den IJssel
010-5901120
info@flscompany.com
StivaBSB